Du är här: Om oss » Jobba hos oss » Lediga tjänster » MaterialMännen » Jobba hos oss » Lediga tjänster » Bygglagersäljare, Oskarshamn

Bygglagersäljare, Oskarshamn

Till vår anläggning i Oskarshamn söker vi nu en kundfokuserad och ordningsam Bygglagersäljare med branschvana. Är du den vi söker? Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du får träffa mycket människor, får utrymme till egna initiativ och eget ansvar.

Som Bygglagersäljare ger du service och säljer varor till våra kunder på bygglagret; företagskunder såväl som konsumenter. Det är av yttersta vikt att kunderna känner sig välkomna och proffsigt bemötta. Du jobbar med lastning och lossning av varor och material, orderplockning samt ser till att det är ordning och reda i lagerbyggnaden. På MaterialMännen ingår du i ett medarbetarteam där din insats är avgörande och där alla förväntas hjälpa varandra.

 

Våra öppettider är måndag till fredag 07-18 samt lördag 9-14 och söndag 11-14. Tjänsten är heltid och man jobbar varannan helg (kompenseras med ledig dag samt OB). Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställning. Tillträde är snarast, enligt överenskommelse.

 

PROFIL

Du som söker bör ha tidigare arbetslivserfarenhet, företrädesvis av arbete inom kundservice och/eller försäljning. Tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande. Det är bra om du har god kännedom om byggmaterial. Du har minst gymnasiekompetens och har god allmän datavana. Körkort är ett måste och det är ett plus om du också har truckkort.

 

Som person är du serviceinriktad och trivs i mötet med människor, du har kunden i fokus. För att passa i rollen bör du även vara noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du gillar ordning och reda och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum: 2018-12-16

Ange vilken tjänst du söker i mailets ämnesrad. 

Kontaktperson: Martin Joelsson

Skicka din ansökan till: martin.joelsson@materialmannen.se

 

OM OSS

MaterialMännen är ett komplett bygg- och möbelvaruhus. Vi finns i Vimmerby, Västervik, Valdemarsvik, Oskarshamn, Eksjö och Tranås. Vi är stolta över vårt breda sortiment, våra produkter av hög kvalitet och vår kunniga personal. Vårt varumärke är stabilt och välkänt inom vårt geografiska område. Vi är ca 80 årsanställda och omsätter ungefär 180 miljoner om året.

 

Våra medarbetare är viktiga, för endast genom att ha motiverade och engagerade medarbetare kan vi nå vår målsättning att vara ”bäst på hus och hem”.  Våra ledstjärnor, som genomsyrar hela vår verksamhet, är att vi ska vara säljande, kunniga, ansvarstagande, positiva och affärsmässiga.