Du är här: Om oss » Jobba hos oss » Lediga tjänster » MaterialMännen » Jobba hos oss » Lediga tjänster » BYGGSÄLJARE, VÄSTERVIK

BYGGSÄLJARE, VÄSTERVIK

MaterialMännen i Västervik söker nu en Byggsäljare, som ska arbeta med försäljning och service till våra kunder på byggsidan, såväl företagskunder som konsumenter. Det är väldigt viktigt att kunderna känner sig välkomna och proffsigt bemötta.

Till stor del handlar tjänsten om att bygga och bevara goda långsiktiga relationer med våra kunder. Försäljningsarbetet innebär rådgivning, kalkylering och offerering, du bokar och genomför kundbesök och diverse andra säljaktiviteter.  Som byggsäljare säljer du också byggrelaterade varor t ex maskiner, infästning osv.  På MaterialMännen ingår du i ett team där din insats är avgörande och där alla förväntas hjälpa varandra. Varje person är viktig, men än viktigare är det att samarbeta och hjälpas åt.

 

Arbetstiderna är måndag till fredag 07-16, kan förekomma helgarbete vid vissa extrema fall. Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställning. Tillträde är enligt överenskommelse.

 

PROFIL

Du som söker bör ha tidigare arbetslivserfarenhet, företrädesvis från liknande arbete med kundservice och/eller försäljning. Allra helst ser vi att du har arbetat med försäljning inom byggbranschen alternativt att du har praktisk yrkeserfarenhet inom byggområdet. En god kännedom och ett intresse för bygg är också ett stort plus. Du har minst gymnasiekompetens och har god allmän datavana. Körkort är ett måste.

 

Som person är du mycket social och trivs i mötet med människor. Du drivs av att sälja och få nöjda kunder. Vi sätter stor vikt vid din förmåga att inge förtroende och att skapa goda relationer med kunderna. Du tycker om att jobba självständigt, samtidigt som du är en lagspelare. För att passa i rollen bör du även vara noggrann, strukturerad och ansvarstagande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Ange den tjänst du söker i mailets ämnesrad.  Ansök snarast, vi går igenom ansökningar löpande.

Kontaktperson: Thomas Kongstad
Skicka din ansökan till: 

thomas.kongstad@materialmannen.se 

 

OM OSS

MaterialMännen är ett komplett bygg- och möbelvaruhus. Vi finns i Vimmerby, Västervik, Valdemarsvik, Oskarshamn, Eksjö och Tranås. Vi är stolta över vårt breda sortiment, våra produkter av hög kvalitet och vår kunniga personal. Vårt varumärke är stabilt och välkänt inom vårt geografiska område. Vi är ca 70 årsanställda och omsätter ungefär 180 miljoner om året.

 

Våra medarbetare är viktiga, för endast genom att ha motiverade och engagerade medarbetare kan vi nå vår målsättning att vara ”bäst på hus och hem”.  Våra ledstjärnor, som genomsyrar hela vår verksamhet, är att vi ska vara säljande, kunniga, ansvarstagande, positiva och affärsmässiga.