Du är här: Kampanjer » news

Den 29 september firar vi 10 år med att 17 300 Eksjöbor får en bygghandel. Alla dagar i veckan.

Den 29 september kl 09.00 slår vi upp dörrarna till vårt nya koncept. Ett varuhus med bland annat möbler, heminredning, golv, färg, Webergrillar samt en helt ny avdelning med byggmaterial. På allt i butiken lämnar vi MINST 10% RABATT och på många varor har vi sänkt betydligt mer. Som kund kan du få delta i vår utlottning där du kan vinna en Webergrill (Q3200) till ett värde av 5.499:-. Ni får inte heller missa vår inbyteskampanj på sängar. Dessutom har vi självklart flera leverantörer på plats som visar och berättar om de produkter som dom är lite "extra" duktiga på.

Annelie Cakequeen är med och bjuder på sina fantastiska Cupcakes. Men innan dess föreslår vi att Ni går till korvgrillningen och tar er en nygrillad Stensåkrakorv. För barnen har vi givetvis en fiskedamm. För er som gillar färg och doft föreslår vi att ni gör ett besök vid våra dekorerade bord där floristenen Ida Hjalmarsson håller till. 

Vi kommer samtidigt att ändra våra öppettider: Vardagar 8-18, Lördag 9-14, Söndag 11-14.

Nedan visar vi ett litet urval av några riktigt bra köp.

Platschef Jennie Hassinen med personal  hälsar alla hjärtligt välkomna.  

 • 10% rabatt på allt i butiken

  Vi har många kampanjprodukter med högre rabatter denna dag. På övrigt lämnar vi 10% rabatt

  Pris: 10% RABATT
 • Pergo laminatgolv

  Wide long plank. Finns i 2 olika mönster. Ett riktigt kvalitetsgolv.

  Pris: 199:-/kvm Ordinare pris: 349:-/kvm
 • Borås cotton bäddset

  Alt1. 1 påslakan Harmony 150x210/50x60, 220TC satin, grått alt antracit, underlakan satin vit 160x260.

   

  Alt2. 2 påslakan Harmony 150x210/50x60, 220TC satin, grått alt antracit, underlakan satin vit, 260x260 

  Pris: 595:-/995:- Ordinare pris: 1.390:-/2.285:-
 • Happy 3,5 soffa

  Delbar. För dig som vill sitta riktigt gott framför en bra film eller brasan så är soffan Happy ett måste. Den har ett stort härligt sittdjup på 65 cm, fyra stora och två mindre kuddar med 80% dun. Sittdynorna har duntopp och är vändbara! I tyg Yellow.

  Pris: 9.995:- Ordinare pris: 12.990:-
 • Verktyg & Maskiner

  På byggmaterial, maskiner, verktyg infästning

  Pris: 10% Rabatt
 • Utlottning

  För varje 500:- du handlar för får du en lott som ger dig chansen att vinna en Weber grill, Q3200 till ett värde av 5.495:-. Handla för 1.000:- så får du 2 lotter osv.

 • Kärcher skaftdammsugare VC 5

  Kärchers överlägsna VC 5 är beviset på att en kraftfull dammsugare inte behöver vara stor. Den kompakta dammsugaren står trots sin ringa storlek ut från mängden med sin unika rengöringsprestanda, och konkurrerar utan problem med stora traditionella dammsugare. Tack vare det patenterade trippla teleskopsystemet kan maskinen göras hälften så stor. Begränsat part

  Pris: 1.295:-
 • Huntonit takskivor

  Texture Tak ger ett rustikt utseende. Vill du ha ett spännande tak med mycket liv är Huntonit Texture Tak ett naturligt val. Välj mellan Symfoni, classique och plankett. 

  • naturliga råvaror 
  • innehåller inga skadliga lösningsmedel
  • rekommenderas av Norges Astma- och Allergiforbund
  • enkelt att montera med not och spont
  • kan monteras i alla rum inklusive våtrum
  • spotlights kan monteras i alla tak
  • många ytskikt/utseénden och format att välja mellan

  Huntonit takskivor kan användas i såväl nybyggnation som renovering. 


  Pris: 189:-/kvm
 • Kampanj på Boråstapeter

  Välj mellan fantastiskt vackra mönstrade tapeter eller de mer diskreta. Garanterat är att vi har mönstret för just dig.

  Pris: 25% Rabatt
 • Högtryckstvätt med altanrengörare

  K5 premium är en högtryckstvätt anpassad för regelbunden användning på medelstora till stora ytor med normalt till hårt sittande smuts. Önskat tryck och dosering av rengöringsmedel regleras med knappar på spolhandtaget och tillsammans med displayen ger det rätt inställning och maximal kontroll för varje rengöringsbehov

  Pris: 2.995:-
 • Delta adventure fåtölj + pall

  Delta Adventure är en bekväm fåtölj i fårskinn med ett rent formspråk. Fåtöljen har designats för att fungera som en viloplats för hela kroppen – in i minsta detalj. Fåtöljen har aktivt nackstöd och steglös justering av ryggstödet samt tillhörande fotpall.

  Delta Adventures form och material är naturliga och enkla, precis som den rena nordiska stilen Ryggstödets steglösa glidfunktion följer kroppens konturer och är i allra högsta grad ergonomisk. Här kan du sitta länge, länge, länge. Delta Adventure i ny större storlek. Passar utmärkt till lite längre personer.

  Pris: 16.990:- Ordinare pris: 23.650:-
 • Inbyteskampanj på säng

  Köp en ny valfri dubbelsäng så köper vi din gamla. Dessutom levererar vi din nya säng och tar med oss din gamla helt utan extra kostnad.

  Montering och demontering ingår inte. 

  Pris: Värde 3.000:-
 • Krypgrundsavfuktare Woods DS-15

  DS15F är en robust avfuktare som är särskilt utvecklad för krypgrunder. Tack vare den starka fläkten klarar DS15F av att cirkulera luften, även i stora krypgrunder, och avfukta hela grunden för att förhindra att fukt och mögel får fäste. DS15F kommer bara att arbeta vid behov och startar och stannar automatiskt, beroende på dina inställningar. Wood's DS15F är det billigaste och mest effektiva sättet att förhindra fuktproblem i krypgrunden. Användningsområden: krypgrunder, källare, tvättstugor, garage.

  Slanganslutning för direkt vattenavledning, IP-klassad, automatisk avfrostning, effektivt antimögelfilter.

  Pris: 2.495:- Ordinare pris: 4.995:-