Du är här: Om oss » Jobba hos oss » Lediga tjänster » MaterialMännen » Jobba hos oss » Lediga tjänster » SOMMARVIKARIER/HELGPERSONAL, VIMMERBY

SOMMARVIKARIER/HELGPERSONAL, VIMMERBY

Vill du ha ett varierande och lärorikt sommar- och helgjobb? MaterialMännen söker nu sommarvikarier/helgpersonal till vår butik i Vimmerby.

Vi söker dig som är serviceinriktad, ordningsam och ansvarsfull samt har ett positivt och glatt sinne för att på bästa sätt serva våra kunder. Vi ser gärna att du har tidigare arbetserfarenhet och goda kunskaper i engelska. God datorvana är ett krav.

 

Arbetstiderna varierar. Vi har öppet både vardagar 7-18 och helger, lördagar 9-14 samt söndagar 11-13.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sista ansökningsdatum: 2018-05-13

Ange sökt tjänst i mailets ämnesrad.  Ansök snarast, vi går igenom ansökningar löpande.
Kontaktperson: Marcus Nicklasson
Skicka din ansökan till: marcus.nicklasson@materialmannen.se

 

 

OM OSS

MaterialMännen är ett komplett bygg- och möbelvaruhus som finns i Vimmerby, Västervik, Valdemarsvik, Oskarshamn, Eksjö och Tranås. Vi är stolta över vårt breda sortiment, våra produkter av hög kvalitet och vår kunniga personal. Vårt varumärke är stabilt och välkänt inom vårt geografiska område. Vi är ca 70 årsanställda och omsätter ungefär 180 miljoner om året.

 

Våra medarbetare är viktiga, för endast genom att ha motiverade och engagerade medarbetare kan vi nå vår målsättning att vara ”bäst på hus och hem”.  Våra ledstjärnor, som genomsyrar hela vår verksamhet, är att vi ska vara säljande, kunniga, ansvarstagande, positiva och affärsmässiga.